LIFE: 10 kleine geluksmomentjes – Q1 2019

/, Personal/LIFE: 10 kleine geluksmomentjes – Q1 2019

LIFE: 10 kleine geluksmomentjes – Q1 2019

Zo nu en dan is het goed even stil te staan bij de kleine dingen die je gelukkig maken. Vandaag, in het kader van ‘Monday Motivation’ wil ik je vragen 10 kleine geluksmomentjes voor jezelf te bedenken en op te schrijven. Waar ben jij op dit moment dankbaar voor? Welke dingen gaan er goed in je leven?

Natuurlijk sta ik er zelf ook even bij stil en kom ik tot dit lijstje voor mijzelf. Oh wat word ik hier gelukkig van!

1) Micha die het zo goed doet
Op school een rapport waar je U tegen zegt en gister kampioen geworden met zijn hockeyteam ((mede-)dankzij zijn goals)) .

2) Lieve vriendinnen
Toevallig zie en spreek ik ze deze week allemaal; mijn lieve vriendinnen. Kan ik heel gelukkig van worden.

3) Spency, de poes
Onze kat die dit jaar alweer 19 jaar word! Dat ik haar al zo lang bij mij mag hebben, dat ze Micha zo lang meemaakt en zoveel van mijn levensfases heeft mee mogen maken! Heel bijzonder.

4) De zon!
Het mooie weer wat er weer aankomt. Afgelopen week zijn wij getrakteerd op mooie zonnige dagen van 14 graden. Daar word een mens toch gelukkig van!

5) Goedemorgen appjes van lief
Makes my day 😉

6) Leuke samenwerkingen
Kan oprecht genieten van de huidge leuke samenwerkingen die dankzij mijn blog op mijn pad komen. Geld verdienen met je passie is toch iets om gelukkig van te worden!

7) Wintersport
Vorig jaar voor het eerst op wintersport gegaan. Dit jaar ben ik stiekem een keertje extra al geweest, maar volgende week ga ik weer (samen met mijn zoon). Kan niet wachten!

8) Wandelen
Afgelopen week kon ik niet hardlopen en ben ik wandelend zoveel mogelijk kilometers gaan maken. Heerlijk!

9) Lekker eten
Dit rijtje zou niet compleet zijn zonder eten, am I right?

10) To do lijstjes afvinken
Kan ik echt heel erg van genieten. Maak elke dag dat ik thuis werk een lijstje en vind het zo’n voldoening als ik mijn taken kan afvinken.

Wie herkent zich hierin?

Nu ben ik heel benieuwd naar jouw lijstje. Als je het leuk vind, kun je deze delen op social media met een leuke foto van jezelf en mij daarin taggen!
@fitfunrun_ (Instagram) en FitFunRun (Facebook).By | 2019-02-20T06:48:35+01:00 februari 18th, 2019|Life, Personal|14 Comments

About the Author:

Debbie, 42 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van de leukste puber zoon. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

14 Reacties

 1. Daisy de Vos Burchart 18 februari 2019 at 14:09 - Reply

  Wat een mooie geluksmomentjes! Altijd leuk om te lezen!
  Ik ga deze lijst zeker in mijn achterhoofd houden om de mijne een keer te delen, uiteraard met een vermelding naar jou toe 🙂

  • Debbie ~ Fit, Fun & Run 18 februari 2019 at 18:45 - Reply

   ja leuk dank je! ben heel benieuwd naar jouw lijst. ik ga proberen elk kwartaal er 1 online te zetten (en nieuwe geluksmomentjes te verzamelen!)

 2. Balou 18 februari 2019 at 14:11 - Reply

  Wat een heerlijk lijstje, van de zon geniet ik ook zo erg

 3. Inge 18 februari 2019 at 14:46 - Reply

  Oh, leuk van die kleine gelukmakers! 🙂 Ik kan echt genieten van de zon die opgaat of ondergaat en de prachtige kleuren die daardoor ontstaan in de lucht. Als er dan net een vliegtuig opstijgt of landt, is het hélemaal geweldig! 😀 Groetjessss! Inge X

 4. Henk 18 februari 2019 at 16:48 - Reply

  Juist die kleine geluksmomenten zijn het mooist

 5. Nicole Orriëns 18 februari 2019 at 17:03 - Reply

  Lijstjes afvinken vind ik ook erg fijn om te doen. Soms zit ik er expres dingen op die ik al gedaan heb, alleen maar om af te kunnen vinken ; )

 6. lotte 18 februari 2019 at 17:32 - Reply

  altijd goed om stil te staan bij de dingen die je gelukkig maken, het is zo makkelijk om je te focussen op dingen waar je juist niet blij van wordt!

 7. Sandy 18 februari 2019 at 17:58 - Reply

  Ik heb echt zo’n geluksmomentje als ik zie dat mijn jongens gezellig aan het spelen zijn. Gelukkig heb ik deze geluksmomentjes heel vaak…

 8. Frederique 18 februari 2019 at 17:59 - Reply

  Ja ik sta er ook vaak bij stil. Vorige week was ik enorm gehaast, rende van school (zoon afzetten) naar werk (bijna te laat) terwijl ik belde met de tandarts (afspraak voor dochter) en me ondertussen zorgen aan het maken was om een rekening die nog betaald moest worden en toen viel de lucht me op. Het was een prachtige roze oranje lucht, net of het geschilderd was – toen hing ik de tel op, ging even zitten op een bankje en dacht ‘alles kan even wachten, eerst genieten van de lucht’ en ik voelde me even intens gelukkig.

 9. Skincarebynaomi 18 februari 2019 at 19:40 - Reply

  Leuk dat je zelf zo stil staat bij de positieve en goede/leuke dingen in jou leven. Dit zouden meer mensen moeten doen, zeker in de wintermaanden.

  • Debbie ~ Fit, Fun & Run 18 februari 2019 at 19:48 - Reply

   klopt!! moeten meer mensen doen en bij mij komt het nu ook spontaan op omdat de zon schijnt, maar dan kun je de lijstjes in de winter mooi teruglezen! <3

Reageer