ACTIEF MET KIDS

/ACTIEF MET KIDS
ACTIEF MET KIDS 2021-01-13T10:58:12+01:00
1606, 2021

Actief met kids #8 – Graffiti workshop bij Graffitifun

By | juni 16th, 2021|0 Comments

Iets wat ik altijd al eens heb willen doen: een graffiti-workshop! Het ziet er zo makkelijk uit, maar dat je niet zomaar even een masterpiece neerzet, dat wist ik wel. Uiteraard ging ik graag de uitdaging aan. Graffiti: Een verzamelnaam voor teksten en afbeeldingen die met een spuitbus zijn aangebracht. Bij graffitifun kun je hier prima voor terecht. Zij geven [...]

1301, 2021

Actief met kids #7 – Blokarten op het strand

By | januari 13th, 2021|0 Comments

Wanneer ik met mijn zoon een nieuwe activiteit uitprobeer, geniet ik maximaal. Sportief bezig zijn, in de buitenlucht geniet mijn voorkeur. Dit keer gingen wij blokarten op het strand van IJmuiden. Helemaal Corona-proof! Genoeg wind Met blokarten, of strandzeilen, blijft het natuurlijk wel de vraag of er op de dag zelf voldoende wind staat. Wij blijken deze dag geluk te [...]

702, 2020

Actief met kids #6 – Alpaca wandeling

By | februari 7th, 2020|0 Comments

ARTIKELREEKS: ACTIEF MET JE KIND Hoe leuk is het om samen met je kind actief bezig te zijn. Samen te ontdekken, te leren, samen te werken, en elkaar uit te dagen! In samenwerking met een aantal leuke bedrijven, breng ik een artikelreeks uit over welke leuke activiteiten je met je kind kunt doen, ‘actief met kids’. Klik op de link voor vorige [...]

2607, 2018

Actief met kids #5 – Waterskiën / wakeboarden bij Betuwestrand

By | juli 26th, 2018|0 Comments

ARTIKELREEKS: ACTIEF MET JE KIND Hoe leuk is het om samen met je kind actief bezig te zijn. Samen te ontdekken, te leren, samen te werken, elkaar uitdagen, je kind te zien groeien en durven! Ik word er in ieder geval heel gelukkig van! Zelf ben ik ook graag actief bezig, dus dat ik tegelijkertijd zelf ook een workout krijg [...]

305, 2018

Actief met je kind, deel 4 – Freerunning bij FastForward Sports

By | mei 3rd, 2018|0 Comments

ARTIKELREEKS: ACTIEF MET JE KIND Hoe leuk is het om samen met je kind actief bezig te zijn. Samen te ontdekken, te leren, samen te werken, elkaar uitdagen, je kind te zien groeien en durven! Ik word er in ieder geval heel gelukkig van! Zelf ben ik ook graag actief bezig, dus dat ik tegelijkertijd zelf ook een workout krijg [...]

1912, 2017

Actief met je kind, deel 3 – Snowboarden in De Uithof

By | december 19th, 2017|9 Comments

ARTIKELREEKS: ACTIEF MET JE KIND Hoe leuk is het om samen met je kind actief bezig te zijn. Samen te ontdekken, te leren, samen te werken, elkaar uitdagen, je kind te zien groeien en durven! Ik word er in ieder geval heel gelukkig van! Zelf ben ik ook graag actief bezig, dus dat ik tegelijkertijd zelf ook een workout krijg [...]

1708, 2017

Actief met je kind, deel 2 – Klimmen & Tokkelen in klimbos

By | augustus 17th, 2017|0 Comments

ARTIKELREEKS: ACTIEF MET JE KIND Hoe leuk is het om samen met je kind actief bezig te zijn. Samen te ontdekken, te leren, samen te werken, elkaar uitdagen, je kind te zien groeien en durven! Ik word er in ieder geval heel gelukkig van! Zelf ben ik ook graag actief bezig, dus dat ik tegelijkertijd zelf ook een workout krijg [...]

708, 2017

Actief met je kind, deel 1 – Kajakken & fietsen in de Betuwe

By | augustus 7th, 2017|0 Comments

ARTIKELREEKS: ACTIEF MET JE KIND Hoe leuk is het om samen met je kind actief bezig te zijn. Samen te ontdekken, te leren, samen te werken, elkaar uitdagen, je kind te zien groeien en durven! Ik word er in ieder geval heel gelukkig van! Zelf ben ik ook graag actief bezig, dus dat ik tegelijkertijd zelf ook een workout krijg [...]