Balance is key. Some off-line time for me.

/, Mind, Personal/Balance is key. Some off-line time for me.

Balance is key. Some off-line time for me.

Op mijn Instagram vind je nu een post met link naar deze blog. Daarbij de tekst “harmony is a beautiful balance between heart, mind, body and soul”.
Ik ben het typetje van ‘altijd maar doorgaan’, maar ik merk dat mijn balans kwijt is op het moment en ik even terug naar de basis wil. 

Niks mis mee. Dat heeft iedereen wel is. Ik kan heel veel hebben hoor, maar de laatste weken zijn voor mij intens heftig geweest. Een rollercoaster aan gebeurtenissen en emoties. Terwijl de meest geweldige dingen zich afspeelden (vakanties, mijn eigen hardloopevenement, verjaardagen, blog opdrachten, ) moest ik privé met niet zulke leuke zaken dealen.

Ik moet even bijkomen van dit alles en de focus leggen op de écht belangrijke zaken.
Ik zal daarom misschien wat minder aanwezig zijn op social media als dat je van mij gewend bent, maar achter de schermen ben ik gewoon heel druk met dingen die ik leuk vind en nu mijn aandacht verdienen!

Wat dat zoal voor zaken zijn:

Micha zijn laatste jaar op de basisschool. Ik wil al mijn aandacht en energie in mijn mannetje stoppen om het laatste jaar te knallen.
Hij heeft havo/vwo advies gekregen eind groep 7 en wil hem op dit pad houden en genieten van het laatste jaar basisschool, het gaat allemaal al zo snel!
– Mijn Marathon-trainingen. Ik zal over 8 weken aan de start staan van de Frankfurt Marathon. Trainingen hiernaartoe kosten gewoon heel veel tijd en energie. Vind ik heerlijk hoor, dus ga ik vol overgave doen. Zal zo nu en dan een trainingsverslag delen.
– Naast mijn eigen trainingen, ben ik voor 8 weken ingehuurd door Rabobank Woerden om trainingen te geven.
– Heb ik privé één en ander op te lossen & helder te krijgen.

Genoeg (leuke) dingen om al mijn aandacht aan te geven. Tussendoor blijf ik gewoon bloggen en posten wanneer ik zin heb, maar het zal met wat minder regelmaat en structuur zijn.

Liefs,
stay fit and healty & keep on running and traveling!

Debbie

 

By | 2018-08-29T10:39:26+02:00 augustus 29th, 2018|Life, Mind, Personal|2 Comments

About the Author:

Debbie, 42 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van de leukste puber zoon. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

2 Reacties

  1. Jo 29 augustus 2018 at 20:07 - Reply

    Gewoon ff een knuffel van mij!

Reageer