Food Friday: mango ananas smoothie bowl

/, Recepten/Food Friday: mango ananas smoothie bowl

Food Friday: mango ananas smoothie bowl

Zoo, na een maand reizen door de Filipijn ben ik weer terug met o.a. een hoop inspiratie voor recepten. Één van de dingen die wij daar veel aten/dronken waren smoothie (bowls). Vooral de ananas smoothie was groot favoriet want allemaggies wat is die ananas daar lekkúr!! Ik denk dat mijn hele ananas smaak daar ‘verpest’ is want zo lekker ga je hem in Nederland nooit krijgen! Maar goed, ik wilde een recept wat mij altijd doet herinneren aan de Filipijnen dus maakte ik een smoothie bowl.

Ingrediënten
– 150gr bevroren mango
– 150gr bevroren ananas
– 100ml kokosmelk
Topping:
– muesli
– rozijnen
– nootjes
– paar stukjes mango

Bereidingswijze
1. Stop alle ingrediënten voor de smoothie bowl in de blender en maal totdat het één massa is. Je kan natuurlijk simpel bevroren fruit halen maar vers en dat een nacht invriezen is wel echt een stuk lekkerder hoor!
2. Giet over in een bakje en strooi je toppings eroverheen! En voilá een Filipijnse smoothie bowl.

Eetsmakeljk!

By | 2019-06-20T20:33:38+02:00 juni 21st, 2019|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer