Food Friday: Vegan Junkfood bar in Amsterdam

//Food Friday: Vegan Junkfood bar in Amsterdam

Food Friday: Vegan Junkfood bar in Amsterdam

Wauww, toen ik deze instagram pagina tegen kwam moest ik er naartoe!! Oké het eten is niet super gezond maar de zaak zelf en het eten zag er zoooo goed uit! Ik was gelijk verkocht. Ze hebben tegenwoordig al meerdere zaken maar toen ik er heen ging zaten ze alleen nog maar dichtbij het Amsterdamse bos. De zaak oogt simpel maar ze kleden het zo leuk aan dat er een fijn sfeertje hangt. Het personeel was super vriendelijk, wel Engels sprekend, maar misschien is dat nu wel anders.

Toen ik de kaart voor me had wist ik eigenlijk niet wat ik moest kiezen er stond zo veel lekkers op. Één keuze was snel gemaakt: de zoete aardappel frietjes. Deze eet ik thuis geregeld en als deze op een kaart staat neem ik ze eigenlijk altijd. Puur omdat het gewoon altijd lekker is! Uiteindelijk koos ik voor de beefburger, een echte Amerikaanse burger waar je later je vingers bij af moet likken omdat de saus er helemaal overheen gelopen is. Maar damn wat was het lekkurrrr!! Het fijne aan dit restaurant is dat ze echt mega veel keuze hebben. Je kan er dus vaker heen om elke keer weer iets anders te proberen.

Dus ben jij in Amsterdam dan zou ik hier zeker langs gaan!

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2019-05-08T16:49:04+02:00 juni 7th, 2019|Food|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer