Food Friday: Vegan powersmoothie

/, Recepten/Food Friday: Vegan powersmoothie

Food Friday: Vegan powersmoothie

Een smoothie vol met gezonde power food wat ook nog eens heel veel smaak heeft? Wie wil dat nou niet! Deze smoothie is echt heerlijk!

Ingrediënten voor 1 smoothie
– 1 avocado
– 1 banaan
– 1 appel
– 1 handje spinazie
– scheut amandelmelk

Bereidingswijze
1. Stop alle ingrediënten in de blender en mix totdat alles gemalen is. Voilá!

Liefs Marlou https://instagram.com/runhealthyfood/

By | 2019-07-04T20:14:34+02:00 juli 5th, 2019|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer