LIFE: Verlate goede voornemens

//LIFE: Verlate goede voornemens

LIFE: Verlate goede voornemens

Nou, kom ik aan hoor, met mijn goede voornemens! Hoi! 2016 is al 1,5 week in gang…
En het gaat naar mijn idee veel te langzaam.
Ik sta in de startblokken, want er komt zoveel moois aan, maar ik heb verplicht rust.
Mijn kuiten zijn al sinds november niet helemaal in orde en om mijzelf een serieuze blessure te besparen, heb ik mijzelf nu 2 weken (loop)rust opgelegd.

Ik zie al weken berichten voorbij komen over positief behaalde doelen van 2015 en nog enthousiastere doelen voor het nieuwe jaar en daarbij de statussen op social media van iedereen -ja, echt iédereen doet mee- over Egmond morgen. Nou doet De Halve van Egmond mij niet zoveel (al helemaal gezien de weerberichten), maar ik word wel aangestoken en ik wil wel lópen!
Al is het maar een blokje om van 5 km.
Maar ik kan niet ‘rustig een blokje om’, ik ga dan weer te hard. En dat kan mijn lichaam nu even niet gebruiken.

Therapie

Gelukkig kan ik mijn ei kwijt in de fitness en tijdens mijn bootcamplessen op woensdag.
Maar hardlopen is behalve mijn sport, ook mijn therapie. En ik moet rennen om mijn hoofd leeg te maken.
Het is heel tegenstrijdig: Ik neem rust om lichamelijk uit te kunnen rusten, maar mijn hoofd draait daarentegen juist overuren. Die moet leeggelopen worden! En daarbij, ik heb nu nog meer tijd om leuke nieuwe ideeën te bedenken, de’s te onrustiger ik word. Argh!

Races

Hoewel er normaliter van uit word gegaan dat je het nieuwe jaar in KNALT, is mijn goede voornemen dus: rust.
Rust met lopen en wat meer rust (balans) in mijn agenda. Ik heb mijzelf voorgenomen nog maar 1 training per keer te geven, om mijn eigen prestaties niet in de weg te staan.

Geen gerace in de agenda, maar gerace op de weg, want er staan hele leuke RACES gepland.

Op 3 april loop ik de HM van Berlijn en daar wil ik vanaf volgende week mijn focus op gaan leggen. Dat klinkt misschien ver, maar voor trainingen is dat nog 2,5 maand.

naamloos (19 van 49)

Positieve energie

Mijn focus ligt bij zaken waar ik positieve energie uit krijg.
Zo staan er op zakelijk gebied veel leuke dingen op het programma waar ik erg naar uit kijk.
Ik blijf jullie op de hoogte houden hiervan via mijn blog.
Dat is ook iets wat ik lekker blijf doen, het bijhouden van mijn blog, mijn blog is echt een deel van mij geworden. Krijg hier ook veel positieve reacties op, zowel on-line als off-line. Lezers gemotiveerd, lezers fit, lezers blij, ik blij. Een win-win situatie!

Family & Friends

Ontzettend-belangrijk-goed voornemen: mij omgeven met mensen die mij dierbaar zijn.
Mijn oma waar ik zo trots op ben, die deze maand 93 jaar word!

En met als hoogtepunt onze gezinsreis naar Noorwegen!
Dat is dan wel voordeel van mijn rustperiode, ik heb alle tijd voor het uitzoeken van onze reis! Ik kijk hier al een aantal jaartjes naar uit en nu gaat het dan eindelijk toch gebeuren! M’n droomreis met mijn mannen! ♥
Ik kan niet wachten om daar mijn eerste hardloopronde te lopen!

ff

Food

Goed eten, gezond en gevarieerd eten, is geen goed voornemen; het is een manier van leven. En deze heb ik na 2 á 3 jaar wel in mijn systeem zitten.
Mijn focus ligt daar elke dag. Daarom wilde ik deze alinea eigenlijk weer weghalen, maar ik laat hem staan als motivatie voor jullie lezers.
Een goede mindset begint bij een gezond lichaam, dus zorg daar goed voor!


 

↓ Vertel, wat zijn jouw goede voornemens?! ↓ Lijken die een beetje op die van mij, of ga jij wel knallend het nieuwe jaar in? ↓

Liefs, Debbie

By | 2017-12-20T23:32:02+01:00 januari 9th, 2016|Personal|2 Comments

About the Author:

Debbie, 42 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van de leukste puber zoon. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

2 Reacties

 1. Dennis van Gulik 9 januari 2016 at 20:54 - Reply

  Top stukkie weer Deb..! Ik kijk ook uit naar Berlijn..! Ik hoop voor jou dat al je goede voornemens zullen uitkomen. Alleen qua rust en managen heb je dat zelf in de hand..! Zet hem op dit jaar he..!

  Sportieve groet,

  Dennis.

  • Debbie ~ Fit, Fun & Run 10 januari 2016 at 19:55 - Reply

   ik heb het ook helemaal zelf in de hand, dat klopt helemaal!
   komt helemaal goed. met zulke goede vrienden om mij heen zoals hij helemaal!! thnx Den voor al je support

Reageer