Fit, Fun & Run is JARIG & wie jarig is trakteert

/, Personal, Tips/Fit, Fun & Run is JARIG & wie jarig is trakteert

Fit, Fun & Run is JARIG & wie jarig is trakteert

Fit, Fun & Run is jarig!
Vijf jaar geleden besloot ik mijn passie te volgen en mijn eigen onderneming te starten.
Omdat het voor mij nog elke dag als ’n cadeautje voelt om dit te kunnen doen, heb ik geregeld met een aantal toffe bedrijven dat ik ook wat cadeautjes voor JULLIE heb. Want zonder jullie, kon ik dit niet doen en was het lang niet zo leuk. So THANKS ♥

Eerst neem ik jullie mee naar het verloop van mijn onderneming. Ik heb veel lezers die mij al vanaf het begin volgen die het misschien leuk vinden om terug te kijken en zijn er inmiddels zoveel nieuwe volgers bijgekomen die misschien niet eens weten hoe het gestart is.

Dus…let’s go, we blikken even terug.

Vijf jaar geleden dus. Ik was het zat om elke (werk-) dag hetzelfde te doen en binnen te zitten, ik wilde naar buiten & met sport en mensen bezig zijn.
Zo haalde ik eind 2013 mijn diploma tot hardlooptrainer en ben ik gestart met het geven van hardloop – en (kids) bootcamptrainingen.
Drie jaar lang heb ik met heel veel plezier mijn eigen bootcampclub gerund en ook de hardlooptrainingen volgden elkaar in rap tempo op, ik had niet eens het idee dat ik aan het werk was, zoveel plezier had ik er in!
Maar na een paar jaar wekelijks een aantal trainingen geven was ik toch toe aan een nieuwe uitdaging en zette daarom een eigen hardloopevenement neer: Hardloopevent Harmelen. En met succes, in 2019 alweer de vierde editie!
Trainingen geven doe ik nog een aantal keer per jaar, zowel voor particulieren als bedrijven. Ik blijf het tof vinden onder de mensen te zijn, met mijn passie bezig te zijn en mensen besmet te maken met het hardloopvirus.

Al snel was ik steeds meer online te vinden, mijn blog groeide uit tot 1 van de bekendste hardloopblogs van Nederland (wat begon met het delen van af en toe een raceverslag tot een nominatie tot Runner’s World Hardloopblog van het jaar in 2015) en daardoor werd ik al gauw gebombardeerd tot ‘influencer’. Een vak waar ik per toeval ingerold ben, maar super tof vind.
Steeds vaker schrijf ik over meer dan alleen hardlopen en dat zal in de toekomst nog wel meer worden. Hoe dit zijn vorm gaat aannemen moet nog even groeien.

Goed, terug naar wat ik eigenlijk wilde zeggen: Fit, Fun & Run viert deze maand haar verjaardag en wie jarig is trakteert.
Omdat mijn onderneming VIJF jaar is geworden wil ik graag VIJF kado’s weggeven.
Van 2 artikelen heb ik een mannen en vrouwen variant te verdelen, dus eigenlijk zijn het 7 kado’s geworden.

In samenwerking met de volgende bedrijven, mag ik de volgende toffe kado’s weggeven:

1) Een paar OOfos schoenen, model OOmg t.w.v.  120,-
We kennen ondertussen allemaal de fijne slippers wel! Comfortabel en welke het herstelproces doen verbeteren. Deze OOfos is de eerste dichte schoen in het aanbod.

2) Raidlight Trail Racevest t.w.v. 42,95 – De Hardloopfabriek
Deze superlichte en veelzijdige rugzak is speciaal ontworpen voor korte en middellange afstanden en is een echte alleskunner.

3) Vertellis Chapters Agenda t.w.v. 24,95
Het populaire boekje van Vertellis is een combinatie tussen een dagboek, notitieboek en inspiratieboek. Er is ruimte om elke dag wat in te schrijven, wat er goed gaat, minder goed gaat en waar je tevreden mee bent. Een handig middel om ook wat vaker off-line te zijn. Het leert je bewuster te leven en positiever te worden.

 

4) Hardloopshirts van Get personal designs met de tekst ‘do it with passion’ t.w.v. € 15,- . Een mannen en een vrouwenvariant.
Samen met Get Peronsal Designs heb ik deze shirts ontworpen, ik bedacht de tekst (omdat alles wat ik voor Fit, Fun & Run doe, met passie doe) en zij ontwierpen het design.

5) Safe-ID armband t.w.v. € 14,95. Twee keer! een mannen en vrouwen variant.
Flexibele siliconen armband voorzien van een weerbestendige Safe-ID Tag (dragers voorzien van een persoonlijke QR-code (en webadres)) welke hulpverleners met smartphone kunnen scannen wanneer u in nood bent.

Wil je jezelf (of een ander) verwennen met zo’n tof kado, ga dan naar mijn Instagram-post en reageer!

Ik kies op tweede kerstdag de winnaars uit!

Succes! ♥ En bedankt voor alles afgelopen jaren,
Debbie

 

By | 2020-11-07T14:17:12+01:00 december 12th, 2018|Life, Personal, Tips|2 Comments

About the Author:

Debbie, 42 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van de leukste puber zoon. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

2 Reacties

  1. ineke 12 december 2018 at 20:39 - Reply

    wow al 5 jaar, wat gaat dat snel. van harte gefeliciteerd nu op naar de 10jaar en nog meer mensen fit.

  2. Wendy 27 december 2018 at 18:26 - Reply

    Van harte alsnog. Jammer genoeg heb ik de blog pas op 2e kerstdag ontdekt. Tot nu toe zie ik veel leuke blogs!

Reageer