LIFE: Mijn doelen voor 2018

/, Personal/LIFE: Mijn doelen voor 2018

LIFE: Mijn doelen voor 2018

Heb jij jezelf doelen gesteld voor het nieuwe jaar? Ik wel, al een poosje.
En heb je ze ook opgeschreven? Het is wel leuk en motiverend om er na een jaar op terug te kijken en ze dan ook gelukt zijn.

Afgelopen jaar haalde ik qua hardlopen prachtige resultaten, gemotiveerd om door te halen.

Wat mijn doelen zijn? Ik knal ze vandaag, 1 januari 2018 maar gelijk online.

Marathon

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik ga nog een Marathon lopen. Die van Antwerpen in april.
Eerst ga ik supporter spelen in Rotterdam begin april en dan 2 weken later zelf lopen.
Waarom Antwerpen? Ik wil graag een Marathon in het buitenland gelopen hebben, maar wel zoveel mogelijk bekende supporters langs de weg.
Er zal wat familie aanwezig zijn en alle bekenden die ’s middags daar de 10 miles gaan lopen hoop ik ook langs het parcours te zien!
Ik ga hem samen lopen met mijn Belgische ASICS Frontrunner team-maatje Wes.

Triathlon

8 juli 2018 wil ik de Sprint / of de Kwart Triahtlon van Utrecht gaan doen, in en rondom het water Strijkviertel.
Afstanden: 750 / 1000 meter zwemmen, 23,8 / 44,8 kilometer fietsen en 5 /10 kilometer lopen.
Ligt een beetje aan mijn herstel van de Marathon en hoe alles verder verloopt welke afstand het gaat worden.
Ik ben al begonnen met zwemmen en ga dit steeds verder uitbouwen. Eerst in het zwembad en zo dadelijk bij het vakantiehuisje in het buitenwater. Leuke uitdaging.

PR op de 10

Ondanks mijn mooie PR in Valencia, merkte ik dat ik niet écht diep ben gegaan en dat er meer in zat. Mijn GPS horloge was in de war en daardoor finishte ik positiever op mijn horloge (tijd 51.18) dan in realiteit (tijd 52.33).
Wanneer ik deze ga aanscherpen weet ik nog niet, waarschijnlijk het najaar. Dat zijn mijn temperaturen en voorlopig ligt de focus eerst bij de Marathon en de Triathlon.

met mijn omaatje

Goede Doel

Qua goede doel richt ik mij de laatste jaren op het Ouderenfonds en wil ik mij dit jaar weer voor gaan inzetten.
De opbrengsten van de KidsRun van Hardloopevent Harmelen gaat hier sowieso naar toe en ga ik weer meedoen aan de kerstactie welke zij organiseren (zoals kaarten schrijven). Ook ga ik proberen weer een sponsor/verkoop-actie op te zetten voor mijn Marathon.

Fit, Fun & Run, the company

Er zijn wat veranderingen gaande op mijn blog.
Zo is het uiterlijk inmiddels al wat veranderd en zullen de onderwerpen over meer gaan dan alleen hardlopen. Hardlopen is de rode draad door mijn leven, maar ik doe zoveel meer dan dat!
Hoe dit allemaal precies gaat uitpakken, zul je vanzelf zien.

De eerste bootcamptraining start 4 januari (je kunt je nog aansluiten als je wilt!) en in het voorjaar start er een hardlooptraining voor beginners.

En dan natuurlijk de derde editie van Hardloopevent Harmelen (voorheen bekend als de FitFunRUN), waar ik heel veel zin in heb!
Ik ga dit helemaal los trekken van mijn blog/website, omdat ik vind dat het dan meer de aandacht krijgt welke het verdient.
Hoewel Debbie van FitFunRun de organisator is, wil ik niet dat mensen (die mij niet kennen) de race persé associëren met mijn blog. Dat zijn 2 verschillende dingen. Zo straal ik met mijn event ook wat meer professionaliteit uit.

Heb jij de nieuwe website al gezien? Nog onder constructie, maar word hard aan gewerkt: www.hardloopevent-harmelen.nl.

Mindfulness

Steeds meer zoek ik de rust op. Hoe graag ik vroeger in de drukte en met veel mensen was, kies ik er de laatste tijd voor lekker alleen te zijn. Of alleen in ‘goed’ gezelschap.
Meer en meer ben ik met rust en mindfulness bezig. Ook iets wat het hardlopen mij gebracht heeft. Quality time met jezelf is heerlijk.
In februari start ik met een training mindfulness en ga ik wellicht in de toekomst zelf trainingen geven. Maar hier later meer over.

Reizen

Dat ik ga reizen is zeker. Maar hoe en wat is nog even blanco op dit moment. 3 reisjes staan wel al vast: Wintersport in februari, de Marathon in Antwerpen en een trip met Asics hardloopvrienden naar Mallorca in oktober.
Verder wil ik mijn vakantiehuisje gaan opknappen en daar lekker gaan wakeboarden en genieten van de zomer, maar een reisje naar het buitenland in de zomer sluit ik niet uit.
Je weet het nooit bij mij 😉

Ga gewoon lekker genieten van alles en iedereen. Wat zijn jouw doelen voor 2018?

Wil je mijn avonturen volgen, blijf dan vooral mijn volgen en mijn Instagram. Mijn andere races die ik gepland heb staan, vind je hier. Hopelijk zie ik je op één van deze evenementen!

Wat zijn jouw doelen voor 2018?

♥ Debbie

By | 2018-05-03T16:39:18+02:00 januari 1st, 2018|Life, Personal|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 42 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van de leukste puber zoon. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer