LIFE: Terugblik 2017, doelen gehaald?

/, Personal/LIFE: Terugblik 2017, doelen gehaald?

LIFE: Terugblik 2017, doelen gehaald?

December. Dé maand om vooruit, maar ook even snel nog achterom te kijken.
Weten jullie mijn doelen voor 2017 nog? Ik deelde deze op 28 december 2016.
We blikken even terug.


Rotterdam Marathon

De Rotterdam Marathon, mijn eerste Marathon, was de grootste uitdaging voor 2017 en ik kan met trots zeggen dat deze gelukt is!
Zeker aangezien ik de race en de trainingen er naar toe letterlijk tijdens mijn verhuizing deed. Het was een pittige tijd kan ik je zeggen. De’s te trotser ben ik. Ik ben een Marathoner!

Verhuizing

Ik kan niet geloven hoe snel de tijd gaat, maar ik woon inmiddels alweer driekwart jaar in Woerden. We zijn inmiddels helemaal gesetteld en het voelt goed. Ben blij met mijn huis en dat ik wat meer leven om mij heen heb in de stad.

PR’s

Ik had hem helemaal niet opgeschreven zag ik, maar ik hij hoorde eigenlijk wel in het rijtje ‘doelen voor 2017’:  de Halve Marathon onder de 2 uur.
In juni liep ik de HM in Reykjavik en lukte het nét niet: 2.00.44 (yes, 45 seconden op 21 kilometer, I know). Maar ik pakte mijn revange in Linschoten en het lukte, en hoe!
Ik wilde voor een tijd van 1.59.30 gaan, dan was ik al blij geweest, maar ik finishte in 1.53.59!

Ook wist ik er nog even mijn lang gewilde PR op de 5 kilometer uit te persen, eindelijk onder de 25 minuten 24.47. En liep ik een dik PR op de 10 kilometer in Valencia 52.33. Waar dat allemaal ineens vandaan kwam?! Duidelijk een gevalletje van ‘getting stronger’.

FitFunRun, het bedrijf

De clinics heb ik bewust op een wat lager pitje gehad om te settelen, maar de eerste hardlooptraining is inmiddels geweest en in januari start er een bootcamp-clinic.

Het hardloop-event was weer een groot succes! Op naar editie 3!

Verder ben ik druk met het verder uitwerken van de veranderingen op mijn blog. Het uiterlijk is al wat veranderd, de homepage (wat vind je er van!?) en er zijn meer artikelen dan alleen hardlopen verschenen. Kan aan de opdrachten merken dat het goed word opgevangen.

Reizen 

Onze zomervakantie ging niet door, maar (mede) daardoor heb ik wel wat extra (kortere) tripjes gemaakt.
Het was dit jaar wel heel veel, maar mij hoor je niet klagen, haha!
Ik mocht IJsland, Zwitserland, Ierland, Spanje en 2x de Belgische Ardennen bezoeken.

Voeding

Voeding en ik. Ik heb nog wel is momentjes (’s avonds op de bank) dat het mij niet zoveel kan schelen wat er binnenkomt en dan baal ik wel een beetje van mijzelf. Maar wat boeit het eigenlijk, als ik de rest van het jaar wel goed balans kan houden. Dat is het toch het belangrijkste.
Ik kan wel zeggen dat ik qua voeding ben waar ik wil zijn.
Ben laatste tijd wat meer aan het variëren met vegetarische gerechten en dat bevalt mij eigenlijk prima, regelmatig vleesloos! Hier ga ik mee door.
Aan mijn lijf en tijden te merken ben ik fitter dan ooit, dus ik doe blijkbaar iets goeds 😉

Goede doel

Ik zet mij graag in voor het Ouderenfonds.
Zo heb ik afgelopen jaar met mijn eerste Marathon € 421,95 opgehaald en schreef ik met kerst 30 kaartjes voor eenzame ouderen (en zorgde dat Micha’s klas ook meedeed aan deze actie).
Tijdens het Hardloopevent Harmelen waren de opbrengsten van de KidsRun en een speciale nagellak-actie voor dit goede doel.


Benieuwd naar mijn doen voor 2018? Nog eventjes wachten ik zal ze met een paar dagen delen met jullie.

Ben ik wel nieuwsgierig of jouw doelen voor 2017 gelukt zijn!?

♥ Debbie

 

 

 

By | 2017-12-24T10:08:44+01:00 december 24th, 2017|Life, Personal|5 Comments

About the Author:

Debbie, 42 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van de leukste puber zoon. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

5 Reacties

 1. Con Olislagers 24 december 2017 at 13:09 - Reply

  Mooi jaar geweest voor jou Debbie, ook wij mogen niet klagen, al zat er een vakantie niet in, zelfs onze Tabbert caravan en bus verkocht om alle werken te kunnen (willen) realiseren, daar zijn wij denk ik zelf in geslaagd, vele mooie vernieuwingen gedaan, ook nu weer bezig met het bij mekaar zoeken hoe we het beste het zwembad kunnen overdekken en andere dingen. Qua lopen was het hollen of stilstaan, te onregelmatig, dat moet beter kunnen, ik kijken dan ook uit naar 2018, en zal zeker nog dit jaar een paar keer de beentjes strekken. Onze 2 groepsaccommodaties in België en Duitsland vergen veel tijd, dat is echter het risico van het vak, tussendoor tijd genoeg wat te luieren wandelen en leuke dingen te doen, een beurs bezoeken in combinatie met werk vinden wij al uit 😉 Wedstrijden lopen als vroeger zal er waarschijnlijk niet meer in zitten, gaan is al belangrijk. Wij Wensen iedereen Fijne Kerstdagen, een Sportief, Gezond en Liefdevol 2018

  • Debbie ~ Fit, Fun & Run 27 december 2017 at 11:09 - Reply

   Voor jou en Jose ook de allerbeste wensen. Ik wist niet dat jullie ook een accommodatie in Duitsland hebben. waar is dat? Lieve groet ! Debbie

   • Con Olislagers 27 december 2017 at 15:02 - Reply

    Op 5 km van het Kronenburgermeer i/h Duits Kronenburgersee genoemd. Locatie ligt bij aan een stuwmeertje tegen een mooi Bos, zie http://www.groepsaccommodatie-eifel.de met 30 slaapkamers, de meeste voorzien van douche met toilet. Niks forceren met je voornemens, goed de Winter doorkomen en je zult je doelen bereiken in 2018, veel SUCCES daarmee.

 2. Saskia 24 december 2017 at 18:29 - Reply

  Helaas hier niet helemaal. Mijn eerste halve marathon liep ik niet vanwege blessure. Doel opgeschoven naar 2018. Die laatste 5 kilo eraf lukte ook (net) niet. In januari ga ik er weer vol tegenaan. Ben benieuwd naar jouw nieuwe doelen!

  • Debbie ~ Fit, Fun & Run 27 december 2017 at 11:08 - Reply

   Ik weet zeker dat het jou gaat lukken in 2018! Ik wens jou heel veel succes! Ik zal mijn doelen 1 dezer dagen delen. 😉

Reageer