Presenteerklus: Sportfestival Maarsseveen

/, Tips/Presenteerklus: Sportfestival Maarsseveen

Presenteerklus: Sportfestival Maarsseveen

Inmiddels twee weken geleden was de tweede editie van het Sportfestival Maarsseveen.
Via mijn vrienden van Lifefood werd ik voorgesteld aan één van de organisatoren, Wigger, dat het wellicht een leuk idee was om samen te werken.
Zo raakten Wigger en ik in gesprek en bespraken wij de mogelijkheden tot mijn medewerking aan het event.
Ik was wat beperkt in tijd i.v.m. het organiseren van mijn eigen run, precies een dag erná, maar we kwamen er uit.
Ik werd de speaker van de dag. Ik zal de hardlooponderdelen (5,10,15 km) en de aquathlon presenteren.

Naast deze 2 onderdelen is er een heuse kidsrun en kun je deelnemen aan workshops als bootcamp, aerobics en yoga. Voor ieder wat wils.

Paul is die dag naar F1 Spa, dus ik neem Micha gezellig mee. Er is een groot springkussen en er staan wat badjes voor de kids om af te koelen en lekker in te spelen. Ook is er een workshop ‘je eigen tas’ maken en kunnen er zelf ‘smoothies gefietst’ worden. Aan de kinderen is zeker gedacht!

img_1024

Ik ben wat vroeger aanwezig om het event beter te kunnen bekijken. Ik zie massagetafels en spreek direct met mijzelf af daar later op de dag even lekker gebruik van te maken.

Na ongeveer een half uur word ik op het podium verwacht voor het aankondigen van de aquathlon. De mensen lopen eerst een ronde van 5km om de plas heen en vervolgens gaan zij het water in voor een 500 meter zwem. Knap hoor. Het is warm, dus wij drukken de mensen op het hart goed te drinken en op zichzelf te letten.

img_0162

Het is een leuke dag. Het presenteren vind ik leuk om te doen.
Tussen de aquathlon en hardlooponderdelen hebben Micha en ik een uurtje pauze en omdat het zo heet is, wilt Micha de plas even in. We hebben geen zwemspullen bij ons, maar dat deert niet, hij droogt toch zo op.

Micha en ik blijven nog tot 17u aanwezig, ik neem de massage, ik bestel een lekker biertje, Micha krijgt een ijsje. Ik twijfel nog even of ik zo’n heerlijke burger zal nemen die er verkocht worden, maar ik heb nog geen trek genoeg. Micha krijgt een heerlijk verse grote stroopwafel met extra stroop erin.
Natuurlijk spreek ik even met Hans van Lifefood, welke met zijn heerlijke raw-food producten staat.
Ik koop een beschermengel kettinkje bij een kraampje (waarvan ik helaas de kaartjes kwijt ben), van welke de vrouw mooie projecten runt met mensen in Zuid Afrika, waar o.a. deze kettinkjes gemaakt worden. Zo staan er meer kraampjes die zich inzetten voor het goede doel,  via FairFriends.

Alle mensen die vandaag meegesport hebben, hebben voor het goede doel gesport. 10% van de opbrengst van de inschrijvingen gaat naar de volgende goede doelen: http://sportfestivalmaarsseveen.nl/sporten-voor-het-goede-doel/

Een mooi gegeven.

img_1025

Mocht dit festival nu helemaal aan je aandacht voorbij zijn gegaan? Like dan vooral de Facebookpagina www.facebook.com/sportfestivalmaarsseveen
En zorg ervoor dat je het volgend jaar niet mist!

Schrijf je in voor je eerste 5km of test jezelf uit en ga voor de aquathlon. Ook voor supporters en gewoon een gezellig dagje uit ben je hier op het goede adres!
Het is meer dan alleen sporten, vandaar ook de naam ‘festival’.

img_1027

Ik heb mij prima vermaakt, heb de zenuwen voor mijn eigen event de volgende dag prima weten te onderdrukken, het was een goede afleiding. Voor mij lag er op dat moment ook nog genoeg werk te wachten, maar ik vond het zo’n leuke samenwerking dat ik die niet voorbij wilde laten gaan.

Way to go, Wigger en Robert van Sportfestival Maarsseveen

In mijn weekvlog van vorige week kun je meekijken, hoe leuk het was! Als je er dan toch bent, vergeet je niet te abonneeren?


Debbie

By | 2017-12-20T23:31:50+01:00 september 10th, 2016|Events, Tips|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 42 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van de leukste puber zoon. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer