Runfluencers avond by Runner’s World

//Runfluencers avond by Runner’s World

Runfluencers avond by Runner’s World

Donderdag was het racen uit mijn werk naar Amsterdam. Ik was uitgenodigd en werd om 18.30u verwacht bij Runner’s World Overtoom voor een Runfluencer-avond (Runfluencers: hardloopbloggers groep van Runner’s World).
Ik redde het precies. Toen ik binnenkwam stond iedereen al rond de mega-lekker-uitziende-goed-gevulde-tafel met lekkere salades, broodjes en tapenades. Ook waren er volop drankjes aanwezig.
Met de volle bordjes mochten wij naar beneden voor wat interessante presentaties van Saucony, Weleda en Het IJscentrum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SAUCONY

Saucony (spreek uit als ‘sock-a-knee’, niet als ‘saukoonie’ zoals de meesten (en ik voorheen ook) het uitspreken) is een bekend merk sportschoen uit Amerika en in Europa vooral bekend om zijn hardloopschoenen. De nieuwste innovatie van Saucony is de Everun, deze heeft een betere demping, direct onder de voet.
Er waren vrolijke RunPops beschikbaar in de kleuren paars, geel en oranje. Types Guide, Ride en Triumph.
Deze vrolijke effen gekleurde RunPops zijn geïnspireerd op de waterijsjes die je in Amerika krijgt na een race.
Ik wilde dolgraag de gele, maar omdat ik overproneer ging ik voor de corrigerende (paarse) schoen (type Guide).
En uiteraard gingen wij de schoenen testen en mochten we de schoenen houden, super!

IMG_6974

HET IJSCENTRUM

Jacques Vos van Het IJscentrum vertelde passievol over ambachtelijk schepijs. Hoe ijs tot stand komt; ‘gewoon’ ijs, softijs en schepijs. Hoe koud het is, voor hoeveel procent dit uit lucht bestaat, voor hoeveel procent uit suiker én welke suikers er nodig zijn voor het maken van ambachtelijk schepijs. Interessant! Helemaal toen Jacques vertelde dat hij ijs mee had genomen, enwel de smaken spinazie, paprika en aardappel (!). Ik was heel benieuwd. Voor de mensen die het echt niet lekker vonden, had hij vanille smaak meegenomen.
Na het lopen kregen wij een bakje met 3 smaken ijs en ik vond de spinazie en de aardappel (hele milde zachte smaken) lekker maar de paprika vond ik niet zo (deze heb ik aan Ramiro gegeven). Zo zie je maar weer dat over smaak niet te twisten valt, want er waren meerdere mensen die paprika juist wel lekker vonden.

IMG_6985

WELEDA

Weleda, producent van natuurlijke cosmetica, zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen. Vanavond waren zij aanwezig met een uitbreiding van hun Arnica Sportverzorging en kunnen nu een compleet assortiment voor sporters aanbieden: Arnica massageolie (verwarmt en ontspant de spieren), Arnica sport douchegel (verkwikt en geeft energie) en Arnica sport bad (ontspant en bevordert heb herstel van de spieren) en Arnica sport gel (eerste hulp bij gevoelige en stijve spieren).
Als verrassing worden onze voetjes verwend, er staan heerlijke voetbadjes klaar en mogen we de producten 1 voor 1 testen. Dat vonden onze voetjes wel lekker. Joyce, Nydia en ik waren het er over eens dat we de voetjes eigenlijk vaker moesten verwennen. Raar dat juist wij hardlopers daar niet zoveel extra aandacht aan besteden. Daar gaan wij vanaf nu verandering in brengen, we kregen namelijk van elk Arnica sport product een verpakking mee! Mijn bad staat al aan!

IMG_6943

 

FOTOGRAFIELES van Joyce Bongers

Met Joyce Bongers (Freelance fotografe Joyce Bongers Photography en Girlslove2run) gingen wij het Vondelpark in voor een lesje fotografie. Zij gaf ons handige tips voor het maken van de mooiste foto’s qua kleurgebruik, symetrie, weerspiegeling en het gebruik van kaders en apps. Zeer nuttige tips van haar mogen krijgen.
We kregen een aantal opdrachten om zelf uit te proberen en dit is mijn masterpiece geworden (met dank aan ‘model’ Lysanne 😉 )

Processed with VSCO with t1 preset

Een hele gezellige avond, waar we ontzettend verwend zijn, weer veel geleerd hebben, genoeg materiaal hebben om over na te denken en te schrijven en waar ik alle toppers weer even heb mogen zien.
Waaronder Mari, Andrea, Gaby, Laura, Annemerel, Chezzelia, John, Nydia (Columniste Runner’s World), Joyce, Christiaen,  Imo, Danny en Ramiro (Runner’s World), en Tessa (Run2Day). Sorry als ik je vergeet te vermelden.

Bedankt voor deze gezellige avond!

Nog wat sfeerplaatjes & woensdag komt mijn vlog online:

eten

IMG_6937
IMG_6973

IMG_6989

IMG_6987

DEB DEB2 DEB3

laatste 3 foto’s, credits: Ramiro Ameniero

By | 2017-12-20T23:31:53+01:00 juli 1st, 2016|Events|1 Reactie

About the Author:

Debbie, 42 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van de leukste puber zoon. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Eén reactie

  1. Mike 2 juli 2016 at 18:27 - Reply

    Kijk eens de Saucony Guide voor jou! Mooie schoenen. Leuke blog en op de foto is aan jou gezicht echt te zien dat je een leuke avond gehad hebt.

Reageer