TRAVEL: Mijn trips 2017

/, Travel/TRAVEL: Mijn trips 2017

TRAVEL: Mijn trips 2017

Dit jaar had ik niets te klagen voor wat betreft trips naar het buitenland. Vandaag deel ik een terugblik op mijn reizen van 2017, kijk je mee?

JUNI – Reykjavik, IJSLAND

Een unieke trip welke mij voor altijd bij blijft, IJsland. Ik was er 4 dagen, maar deze dagen heb ik vol benut. Zo deed ik de golden circle excursie, uitgebreid met een sneeuwscootertocht op een gletsjes, bezocht ik uiteraard de Blue Lagoon en liep ik er ook nog een Halve Marathon. Ik hoop er nog is terug te komen en meer van dit prachtige land te zien.

JULI – Ardennen, BELGIE

De Ardennen in Belgie is altijd een goed idee. We kozen er dit keer voor dezelfde accomodatie te boeken als zo’n 8 jaar geleden, toen Micha echt nog klein was. We deden een kanotocht over de Ambleve en ik trailrunde er op los in het aangelegen bos van ons park.

SEPTEMBER – Interlaken & Zurich, ZWITSERLAND

De enige keer dat ik in Zwitserland geweest was toen ik een jaar of 18 was en er alleen maar doorheen reed om Italie te bereiken. Was dan ook zeer onder de indruk van de schoonheid van Zwitserland. We verbleven 2 dagen in Interlaken, in de bergen. Ik rende daar een hardlooprace op de Jungfrau-berg. Samen met hardloopvriendin Celeste bezocht ik het plaatsje Bern en bleven we een extra dagje in Zurich.

OKTOBER – Dublin, IERLAND

Nog een land waar ik nog niet eerder geweest was: Ierland. Daar moest nodig verandering in komen. Samen met vriendin Marloes boekte ik een trip van 4 dagen. We maakten dagtrips naar Kilkenny, Wicklow Mountains en bezochten kustplaatsje Howth.

OKTOBER – Ardennen, BELGIE

Zo kom je er een aantal jaar niet, zo kom je er twee keer per jaar. En nog in hetzelfde plaatsje (bijna) ook, trainingskamp met ASICS in de Belgische Ardennen. Wat een tof weekend.

NOVEMBER – Valencia, SPANJE

Een plek waar mijn ouders al jaren komen voor de moto GP en ik heel nieuwsgierig naar was: Valencia. Voor 5 dagen ging ik erheen met een groep hardloopvrienden. We renden daar de 10 kilometer race en hingen de toerist uit. Heerlijk weer was het, waardoor we ook veel tijd op het strand konden doorbrengen. Ook bracht ik veel tijd met mijn ouders door, zo tof dat we daar allemaal tegelijk waren!

 

By | 2020-11-07T14:26:39+01:00 december 30th, 2017|Life, Travel|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 42 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van de leukste puber zoon. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer