TUI Sports lancering

//TUI Sports lancering

TUI Sports lancering

Ben jij net zo gek op hardlopen & reizen (en dan vooral die combinatie) als ik, dan kun je vanaf nu bij TUI Sports je hart ophalen.
TUI heeft sinds afgelopen weekend namelijk speciale sportreizen geïntroduceerd, onder de toepasselijke naam TUI Sports.

Sportreizen, van A tot Z geregeld.
Maar niet alleen voor de hardloper, ook aan de wielrenner is gedacht!
Voor de hardlopers zijn er o.a. reispakketten naar de 6 World Major Marathons (Berlijn, New York, Tokyo, Boston, London en Chicago) en voor de wielrenner zijn er speciale trainingskampen, Gran Fondo’s en de grotere jongens als de Tour de France en de Giro d’Italia.

Ik weet nu al zeker dat dit een groot succes gaat worden!
Er is op het moment heel veel vraag naar dit soort pakketten.

Zelf loop ik heel graag in het buitenland en heb inmiddels o.a. aan races deelgenomen in Stockholm (HM 2015), Berlijn (HM 2016) en Brussel (HM 2016), Reykjavik (HM 2017), Antwerpen (Marathon 2018) en Frankfurt (Marathon 2018).

Nu vind ik het niet erg om zelf mijn vlucht, hotel en startnummer te regelen.

Maar het is super handig als je niet zo van het regelen bent, dat je het regelen van de reis aan TUI overlaat.
Supervoordeel is dat wanneer je een pakket bij TUI boekt, het startnummer voor de desbetreffende race gegarandeerd is! (nogal een uitdaging voor de particulier bij grote Marathons als Berlijn en NY, waar je ingeloot moet worden).
Ik reis vaak met vrienden af naar een Europese stad en loop daar dan (gezamenlijk) de race. Maar stel dat je niemand hebt die met je mee wilt reizen? Als je via TUI boekt, ben je gezellig in een groep. Zoals Annemerel al aangeeft bij de introductie is dat het erg leuk is als er een grote groep supporters van de TUI groep (met wie je reist) langs de kant staan, bij je op de finish wacht, met wie je de zenuwen kunt delen én achteraf urenlang over de race kunt napraten. Want achteraf is er een soort TUI-feest waar je na kunt feesten en praten.

tui2

En zoals Erben en Robert zeiden, wat ik totaal kan beamen, is er niets mooiers dan twee van je passies te kunnen combineren. Of eigenlijk drie. Sporten, reizen en de natuur. Niets zo heerlijk om op ontdekking uit te gaan en tegelijkertijd fit bezig te zijn. In het buitenland is dit nog even wat specialer. In een stad waar je nog nooit geweest bent.

Ik ben al helemaal enthousiast en was daarom ook verheugd dat ik werd uitgenodigd voor de lancering in het Olympisch Stadion, Amsterdam afgelopen zaterdag!
Erben Wennemars, Churandy Martina, Robert Gesink en Annemerel de Jongh waren aanwezig, deden hun persoonlijke introductie en zij vervullen een rol in het verder ontwikkelen van deze nieuwe reistak.

De sportpakketten worden aangeboden voor iedere sporter, van elk niveau. Er is heel veel mogelijk. Pakketten van low budget tot en met van A tot Z geregeld. Groepsreizen en individu.

Kijk eens op de website www.TUI.nl/Sports of er een reis/race naar jouw wensen bij zit. De reizen zijn ook te boeken bij een aantal grote reisbureaus.

Welke stad zou jij een race willen lopen?


Debbie

ps Sfeerimpressie van de lancering vind je in mijn weekvlog (abonneren = gratis!)

pps Hoe leuk lopen in het buitenland is? Kijk mee met mijn buitenlandse race-vlogs.

By | 2019-02-07T10:30:41+01:00 december 12th, 2016|Events|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 42 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van de leukste puber zoon. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer