VSM Fit Event in het Amsterdamse Bos

/, More than running/VSM Fit Event in het Amsterdamse Bos

VSM Fit Event in het Amsterdamse Bos

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig bij het VSM Fit Event op uitnodiging van 1 van mijn favoriet PR bureaus.

Ik las de woorden ‘Amsterdamse Bos, workout, lunch en jacuzzi’ en was verkocht. Ik mocht iemand meenemen en nam mijn vriendinnetje Chantal mee. Had haar al een tijdje niet gezien en wij hebben een soort silence-understanding dat we altijd aan elkaar denken bij dit soort events en leuke acties.

dsc_0773

We werden 9.45/10.00 verwacht bij ‘de Arena’ in het Amsterdamse Bos, maar omdat ik de weg niet goed ken daar, spraken Chantal en ik af op een plek waar ik het wel ken ‘de Bosbaan’ en reden we het laatste stukje samen erheen. Wat echt nog geen 5 minuten rijden was blijkbaar haha.

VSM

We lopen het veld op en er staat een witte tent in het midden van het veld. Daaronder mooi gedekte tafels, waar we later de lunch zouden krijgen. Ook stond er een tafel met flesjes water en pakketjes met onze namen er op. We werden voorzien van een ontzettend mooie outfit van Nike en H&M.

 

vsm-foto-5-logo

 

Evy (dé Evy, de stem van de bekende hardloopapps van rennenmetevy.nl) is ook aanwezig en doet een praatje (ik ben geloof ik de enige die nooit echt gebruik heeft gemaakt van de app). Later is er de mogelijkheid haar wat vragen te stellen.

dsc_0889dsc_1080dsc_0769

Maar eerst aan het werk onder leiding van Energylab.be. Er stond een 20 minuten interval-hardloop-training op het programma en een bootcamp-circuit van 20 minuten.
Lekker zo vol in de zon. Maar ik heb al een tijdje geen krachttraining gedaan en ik vind het heerlijk om mijn (andere) spieren aan het werk te zetten. Het hardlopen gaat moeizaam. Donderdagavond natuurlijk nog de intensieve workout Jumping-Fitness gedaan met 6km aansluitend lopen én nog 3 keer erbij had hardgelopen die week. Nee, ik deed het met het lopen rustig aan, die kuitjes fluisterden dat ik kalm aan moest doen. Ik ga mijn Halve Marathon van Brussel niet op het spel zetten.
Chantal en de vriendelijke dame van Energylab blijven gezellig met mij (achter) lopen. Onderweg worden wij aangemoedigd door Evy ‘ik ben fier op u’! Maar dan live 😉 super leuk.

dsc_1236 dsc_1276

 

Dan is het tijd dat de bikini’s aan mogen en we kunnen afkoelen in de icetub (welke helemaal niet zo koud is, want die staat de hele tijd al vol in de zon, haha) ik tel af van 3 naar 1 en dompel onder. Heerlijk. Daarna ga ik even lekker ontspannen in de jacuzzi met bubbels.

Wanneer het tijd is voor de lunch, ga ik even naast Evy zitten en doe ik een kort interview. Soon online in de rubriek ‘in gesprek met’ waarin ik al meerdere (bekende) Nederlanders en atleten heb mogen interviewen.
Leuke aardige dame! Vond het heel leuk om haar te ontmoeten.

In mijn laatste weekvlog vind je een impressie van de dag. Heb jij hem al gezien?

Het was een hele gezellige sportieve en zonnige dag!

vsm-foto-4-logo

 

By | 2017-12-20T23:31:50+01:00 september 17th, 2016|Events, More than running|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 42 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van de leukste puber zoon. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer