Waarom het wat stiller is…

//Waarom het wat stiller is…

Waarom het wat stiller is…

Het is even wat rustiger rondom mijn blog en socials. Vandaar even een update berichtje, om te vertellen hoe het nu met mij gaat en wat mij bezig houdt op dit moment.
Eigenlijk alleen maar goede dingen, maar heb hierdoor helaas weinig tijd om mijn socials en blog bij te houden.

Wat mij zoal bezig houdt?

Privé

Micha zit midden in de afrondende fase van tweede klas havo/vwo en daar gaat veel van mijn focus heen. Afgelopen twee jaar zijn rare schoojaren geweest door Corona en thuis online lessen en proefwerken en wij zijn ons uiterste best aan het doen om Micha over te laten gaan naar drie havo! Dit gaat bij mij even voor alles!

Als je mijn Instagramstories volgt (daar post ik zo af en toe nog wel eens op) dan zie je dat ik, zoals altijd, nog steeds van hot naar her vlieg. Dan zit ik weer bij vriendjelief in Hoek van Holland, dan zitten we weer bij onze stacaravan in De Betuwe, dan zijn we weer een weekendje weg.
Nu er weer meer versoepelingen zijn, nemen we daar dan ook dankbaar gebruik van. Ook dit soort dingen gaan bij mij op dit moment even voor! Tijd met beloved ones, ook mijn vriendinnen zie ik lekker veel.

Studie communicatie professional

Vanaf begin april ben ik bezig met de studie online communicatie professional en volg ik hiernaast nog drie masterclasses: Schrijven voor het web, Interne communicatie en Content marketing. Dit houd in dat ik om de vrijdag online les heb voor mijn hoofdstudie en daarbij 3x om de week (dus zes extra dagen) nog de masterclasses. Dat betekend van 9.30 uur tot 16.30 uur in mijn kantoor online les volgen.
Voor mijn hoofdstudie wordt verwacht dat ik een eindopdracht inlever en daar ben ik na de lessen druk mee om dat vast voor te bereiden. Ik hoop in augustus te slagen voor deze studie.

Trainen

Naast mijn studie ben ik vollop aan het trainen voor de 100,7 kilometer Dutch Mountain Trail welke ik in vier etappes ga lopen.
Van zondag 27 juni tot en met woensdag 30 juni ben ik in Zuid Limburg met mijn beste vriendin om deze uitdaging aan te gaan.
Wij lopen van Kerkrade, via Vaals en Gulpen naar Maastricht. We hebben een rugzakje op de rug en slapen in drie verschillende plaatsen. Het word dus echt een trektocht. De laatste nacht sluit Mark (mijn vriend) zich bij ons aan en loopt de laatste dag ook een stuk mee. Heb hier zoveel zin in!
De bedoeling is om ruim 25 kilometer per dag te lopen en deze in te delen in 5 kilometer wandelen, 15 kilometer hardlopen en 5 kilometer wandelen.
Deze week komt er nog een uitgebreide blog over mijn voorbereidingen voor de Dutch Mountain Trail!

Werk

Zoals sommige wellicht hebben meegekregen heb ik rond de kerst mijn (nieuwe) baan opgezegd, het bleek toch niet helemaal bij mij te passen. Sindsdien werk ik een paar uur in de week bij Mark op de financiële administratie, naast mijn studie. Wel heb ik zo hier en daar gesolliciteerd voor een functie in de communicatie en heb een baan gevonden! Op 5 juli start ik met een nieuwe (tijdelijke) baan als communicatie medewerker, voor 3 dagen in de week.
Eigenlijk kun je wel stellen dat ik de Corona-periode heb aangegrepen om een carrièreswitch te maken. Mijn wens is om een communicatie-functie in de sport – en evenementenwereld te hebben.
Spannend en heel erg leuk!

Sinds mei heb ik mijn bootcampclub weer gestart,dus ook daar ben ik lekker mee bezig.

Nou, zoals je ziet, geen kattenpis. Er speelt op dit moment even veel, maar zodra ik weer wat meer rust en balans gevonden heb, kom ik zeker weer terug!

Tot die tijd, geniet en tot gauw!

By | 2021-06-20T09:58:42+02:00 juni 20th, 2021|Personal|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 42 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van de leukste puber zoon. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer